مشهد؛ میزبان بزرگ‌ترین رویداد ورزش دانشجویی دختران کشور ۴۲ هزار خانواده‌ دارای دوقلو یا بیشتر زیر چتر حمایت بهزیستی | از طرح مراقب همراه ویژه چه می‌دانید؟ کسب ۵ مدال رنگارنگ توسط تیم تکواندوی بانوان ایران در مسابقات آزاد کره جنوبی برگزاری اردو‌های فرهنگی ـ تربیتی مادر و دختری در مشهد + لینک ثبت‌نام ارائه بیش از ۲۲ هزار خدمت تخصصی بهزیستی به ۱۱۰ زن و دخترِ آسیب‌دیده در خراسان رضوی معرفی راهکار‌هایی برای انتخاب درست مواد غذایی در فصل تابستان دختر ژیمناستیک کار مشهدی به عنوان تنهاملی پوش ژیمناستیک هنری زنان، مسافر ناگویا شد مهم‌ترین مانع برای حق عائله‌مندی زنان چیست؟ زیبایی قسطی | پرداخت قسط جراحی بینی به جای تأمین مایحتاج ضروری! دستور پخت شیربرنج در منزل + فیلم اجرای نمایش آیینی توسط گروهی از دختران کودک و نوجوان در مسجد الغدیر محله هدایت| از مشهد به کربلا می‌رویم مهمترین علل سقط جنین چیست؟ اجرای طرح دست‌های مهربان با هدف اتصال بین نسلی میان زنان سالمند تنها و کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست برگزاری همایش «دختران نینوایی» همزمان با ایام شهادت حضرت رقیه (س) در مشهد گریختن «بهار» از چنگال شیطان| دختر نوجوان با کمک پلیس مشهد به آغوش خانواده بازگشت از تبر فرنگیس حیدرپور تا اسلحه دختران بلوچ| روایتی زنانه در دفاع از خاک ایران که مدام در حال زایش است «ن» مثل ناو، مثل «نیلماه» اینفوگرافیک| «پناه» و «علی» پرتکرارترین اسامی ثبت شده بهار ۱۴۰۵ در خراسان رضوی نگاه تاریخ به دختر سه‌ساله کربلا، حضرت رقیه (س)
سرخط خبرها
سوگواره رهبر شهید و شهدای جنگ رمضان برگزار شد| عزاداری بانوان رسانه‌ای مشهد در یک صبح گرم تابستانی

سوگواره رهبر شهید و شهدای جنگ رمضان برگزار شد| عزاداری بانوان رسانه‌ای مشهد در یک صبح گرم تابستانی

  • کد خبر: ۴۳۱۱۲۹
  • ۲۵ تير ۱۴۰۵ - ۱۹:۲۴
مراسم سوگواره رهبر شهید و شهدای جنگ رمضان با حضور جمعی از بانوان رسانه‌ای مشهد در دفتر نمایندگی روزنامه اطلاعات در خراسان رضوی برگزار شد.
مهدیه قمری
خبرنگار مهدیه قمری

به گزارش شهرآرانیوز؛ قرارمان صبح یکی از گرمترین روز‌های تابستان در دفتر نمایندگی روزنامه اطلاعات خراسان رضوی در مشهد بود.

پیام دعوت این بود: «دعوتید به سوگواره رهبر شهید و شهدای جنگ رمضان»، علت برگزاری این مراسم هم این بود که بانوان رسانه به خاطر پوشش اخبار جنگ، اجتماعات حماسی شبانه و مراسم تشییع رهبر شهید، نتوانستند برای ایشان و سایر شهدای جنگ رمضان عزاداری کنند.

آغاز مراسمی پرشور با قرائت زیارت عاشورا

دفتر نمایندگی روزنامه اطلاعات در طبقه سوم ساختمانی قرار دارد که با ورود به آن، با جمع زیادی از بانوان رسانه‌ای که در حال قرائت زیارت عاشورا هستند رو به رو می‌شوم، تمام این بانوان را در اجتماعات حماسی شبانه دیده‌ام که برای پوشش خبری این مراسم حضور می‌یافتند، آنها حتی پنج شنبه هفته گذشته در نقاط مختلف مراسم تشییع رهبر شهید نیز برای روایتگری و پوشش خبری این مراسم حضور گسترده‌ای داشتند، اما این بار آمده بودند تا به عزاداری برای رهبر شهید ایران بپردازند، سوگواره‌ای که فرصتی بزرگ برای آنها محسوب می‌شد تا ساعتی را فارغ از کار خبرنگاری و روایتگری، برای بغض در گلو مانده که حاصل از فراغ بیش از صد و سی روز فقدان رهبر شهید بود، اشک بریزند و عزاداری کنند.

صدای پسر نوجوانی که زیارت عاشورا را با صدای بلند قرائت می‌کرد، شنیده می‌شد که پس از ورود به داخل اتاق، او را در حالی که کتاب دعا در دست داشت دیدم.

یک میز بزرگ در وسط این اتاق قرار گرفته بود که روی آن قاب عکسی زیبا دارای دو عکس از رهبر شهیدمان و آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر سوممان، روی آن خودنمایی می‌کرد و در ادامه سینی‌های حلوا و خرما با تزئینی زیبا روی میز قرار گرفته بود.

پسر نوجوان، زیارت عاشورا را با سوز و گداز می‌خواند، زیارتی که باعث شده بود حال و هوای خاصی در این مراسم حاکم شود.

بغضی که پس از مدت‌ها شکسته شد

پس از پایان قرائت زیارت عاشورا، نوبت به روضه خوانی رسید، روحانی جوانی روضه خوانی را شروع کرد، وقتی به اصل ماجرا یعنی شهادت رهبر شهید ایران اشاره کرد، گویی بغضی که بیش از صد و سی روز در گلویمان قرار گرفته بود، شکست، صدای گریه بانوان رسانه‌ای بلند شد. دستمال‌های کاغذی نمی‌توانست جلوی اشک‌های ناشی از گریه را از روی گونه‌ها بگیرد.

گویی برگزاری این مراسم سوگواره در زمان درستش برگزار شده بود، این بغض باید شکسته می‌شد تا شاید بتوان بخشی از فقدان رهبر شهید ایران را تحمل کرد، شاید بتوان انرژی جدیدی گرفت برای پوشش خبری بهتر مراسم هفتم رهبر شهید که امشب یا فردا توسط آستان قدس رضوی، شهرداری یا ارگان‌های دیگر برگزار خواهد شد.

روضه خوانی که تمام شد، با خود به این فکر می‌کردم، شاید این مراسم باعث شد بخشی از باری که روی دوش بانوان رسانه‌ای بود، خالی شود. شاید به نظر نمی‌رسید آنها به این مراسم از نظر روحی نیاز داشته باشند، چون هر کدام از این بانوان رسانه‌ای تلاش کردند با حضور مستمر خود در مراسم مختلف هم اطلاع رسانی دقیقی برای مردم داشته باشند هم در کنار آنها باشند و به مردم قوت قلب بدهند برای رسیدن روز‌هایی بهتر. روز‌هایی که هر چه می‌گذرد شاهد اقتدار بیشتر ایران اسلامی در جهان و از بین رفتن رژیم صهیونیستی و دشمنان کشور و اسلام باشیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.